Beschikbare Skiplinks

De Argenta Hypotheek krijgt een 5-sterrenrating van Moneyview!

 

Wie is  MoneyView?

MoneyView verzamelt sinds 1993 informatie over financiële producten en maakt deze transparant en onderling vergelijkbaar. Jaarlijks voert zij een ProductRating Hypotheken uit op het gebied van flexibiliteit en prijs.

 

MoneyView heeft voor het bepalen van de ProductRating 'Prijs' 59 producten onderzocht.Deze prijsanalyse is uitgevoerd op basis van de NHG-tarieven en tarieven voor de risicoklasse 103% van de marktwaarde (MW) bij rentevaste periodes van 5, 10, 15 en 20 jaar voor vier hypotheeksommen.

 

Vijf sterren voor de Argenta Hypotheek!

Argenta biedt klanten eerlijke bankproducten tegen scherpe en correcte tarieven. Dit wordt nu door MoneyView bevestigd! MoneyView heeft zowel onze annuïteiten hypotheek als onze lineaire hypotheek gewaardeerd met 5 sterren voor “prijs”, het hoogst haalbare! Wij van Argenta zijn hier zeer trots op!

 

MoneyView_5_sterren_Landingspagina

 

 

Naast een scherpe hypotheekrente kent de Argenta Hypotheek ook zeer goede voorwaarden: 

  • Standaard 4 maanden offertegeldigheid;

  • Geen annulerings- of bereidstellingskosten;

  • Maximaal 50% van de huidige waarde van de woning aflossingsvrij lenen;

  • 15% per jaar zonder vergoeding aflossen;

  • Ruime keuze uit rentevaste perioden;

  • Kortingen van 0,10% in combinatie met een ORV van Argenta en/of maximaal 0,25% in combinatie met Argenta Hypotheek Sparen; 

Naast deze goede voorwaarden, bieden we u ook nog de verhuisregeling. Als u verhuist kunt u uw gunstige hypotheekrente en voorwaarden meenemen.

 

Wilt u meer informatie over de Argenta Hypotheek en/of een goed advies? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur die met Argenta samenwerkt.

 

 Vind_een_adviseur_in_uw_buurt